Cougarheaven.dk - Et dansk datingsite KUN for modne kvinder og yngre mænd.


Denne online kontakt og chat service er en måde for voksne at møde hinanden ("Tjenesten").
Tjenesten er leveret af ejeren af dette web domæne.
Denne juridiske aftale mellem dig og os ("aftalen").
Denne aftale gælder for alle vores sider, der tilbyder tjenesten.
Læs denne Aftale omhyggeligt, inden tilmelding til Tjenesten.
Ved tilmelding til Tjenesten, bliver du et Medlem ("Medlem"), og du accepterer at være bundet af de vilkår og betingelser i denne aftale, så længe du fortsætter med at være medlem.

Hvis du ikke kan acceptere vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke tilmelde dig tjenesten.

Ved accept af denne aftale forbeholder Cougarhaven.dk sig retten til at hjemmesidens funktionalitet og kan til enhver tid opdateres og ændres, uden at brugerne bliver orienteret.
Cougarheaven.dk forbeholder sig retten til midlertidigt eller permanent at ændre eller afbryde Servicen, eller en del deraf, til enhver tid med eller uden varsel. Brugeren accepterer, at Cougarheaven.dk ikke er ansvarlig over for brugeren eller tredjemand for ændring, afbrydelse eller ophør af Servicen.

I denne aftale følgende ord have følgende betydninger, medmindre sammenhængen kræver andet: "Aftale" forstås en aftale mellem dig og os at indarbejde disse vilkår og betingelser for levering af Tjenesten, som ændret fra tid til anden i overensstemmelse med de vilkår og betingelser heri;

Vi, os, vores betyder ”Tjenesten”, og "Du, din, dig selv" betyder den person, der registrerer for Tjenesten, accepterer de vilkår og betingelser i denne aftale, og hvis ansøgning om medlemskab af tjenesten, er accepteret af os.

Mindreårige ikke kan blive medlemmer.
Ved at blive Medlem, repræsentere du og garanterer, at du er mindst 18 år gammel.
Ved at bruge dette websted, erklærer og garanterer, at du har ret, myndighed og evne til at indgå denne aftale og overholde de vilkår og betingelser i denne aftale.
Dit medlemskab for Servicen er for dig og dit personlige brug.
Du må ikke tillade andre at bruge dit medlemskab, og du må ikke overdrage eller på anden måde overføre din konto til en anden person eller enhed.
Du repræsenterer og garanterer os, at de oplysninger, der offentliggøres i din profil, herunder dit billede er indsendt af dig og at du er den eneste forfatter af din profil, og den eksklusive ejer af dine fotografier.
Du acceptere at vi kan kontakte dig vedr. brug af dine oplagte og delte billeder til markedsføring, reklame, mm.
Du vil ikke kopiere, ændre, udgive, overføre, distribuere, udføre, vise eller sælge sådanne navnebeskyttet information Ved at poste information, fotografier eller indhold på enhver tjeneste, automatisk Du giver, og du erklærer og garanterer, at du har ret til at give til os og andre medlemmer, gratis, en uigenkaldelig, vedvarende, ikke-eksklusiv, royalty fri, fuldt betalt, global licens til at bruge, kopiere, vise, fremme, offentliggøre og distribuere sådanne oplysninger, indhold og billeder og til at forberede afledte værker eller inkorporere i andre værker, som information og indhold, og at bevillige og godkende underlicenser af ovenstående.
Du kan registrere dig som medlem af den service gratis, hvis du ønsker at bruge tjenesten til at indlede de fleste kommunikationer med andre medlemmer, vil du benytte visse andre dele af Tjenesten, skal du være abonnent og betale de gebyrer, som er anført.
Prisliste er en del af denne aftale, og vi forbeholder os retten til enhver tid, at ændre eventuelle gebyrer eller afgifter for brug af tjenesten. Når du registrerer dig at blive medlem, accepterer du at give præcise, aktuelle og fuldstændige oplysninger om dig selv via vores registrerings skema ("registreringsdata"), og til at vedligeholde og opdatere dine oplysninger for at holde det nøjagtige, aktuelle og fuldstændige.
Du accepterer, at vi kan stole på dine registreringsdata som præcise, aktuelle og fuldstændige.
Du godkender at hvis dine registreringsdata er usande, unøjagtige, ikke aktuelle eller ufuldstændige i enhver henseende, forbeholder vi os ret til at opsige denne aftale og Deres brug af Tjenesten, og i så fald skal du ikke være berettiget til en tilbagebetaling af eventuelle ubrugte abonnementsgebyrer.


Denne aftale forbliver i fuld kraft og virkning, mens du bruger Tjenesten og / eller er et medlem.
Du kan opsige dit medlemskab når som helst, uanset årsag ved at følge anvisningerne på siden Medlemstjenester af tjenesten.
Enten du eller vi kan opsige dit medlemskab ved at fjerne din profil, når som helst, uanset årsag, med eller uden forklaring, effektivt ved at sende eller e-mail meddelelse til den anden part.
Ved en sådan opsigelse af os uden grund, skal vi refundere, pro rata, ubrugte del af ethvert abonnement betalinger, som vi har modtaget fra dig.
I tilfælde af at:
(a) Du opsige dit abonnement eller medlemskab
(b) Vi afgør, i vores eget skøn, at du har overtrådt denne aftale.
Skal du ikke være berettiget til, eller vil vi være ansvarlig over for dig for enhver tilbagebetaling af ubrugte del af ethvert abonnement betalinger vi har modtaget fra dig, og vi kan fortsætte med at spærre deres brug af Tjenesten i fremtiden.
Selv efter medlemskab er afsluttet, vil denne aftale forbliver i kraft.


Som medlem accepterer du, at:
(A) Du skal bruge tjenesten på en måde, der er i overensstemmelse med alle gældende love og bestemmelser. Du vil ikke inkludere i din profil nogen telefonnumre, gadenavne, efternavne, webadresser eller e-mail-adresser, end den, hvor du er specielt bedt om sådanne oplysninger i den fortrolige personlige oplysninger del af Tjenesten.
Du vil ikke deltage i reklamer, eller opfordre andre medlemmer til at købe eller sælge nogen produkter eller service igennem denne Service.
Du vil ikke sende kæde breve eller junk e mail til andre medlemmer.
Du er alene ansvarlig for din interaktion med andre medlemmer.
Vi forbeholder os ret, men har ingen pligt til at overvåge og / eller mægle i tvister mellem dig og andre medlemmer.

(B) Du er alene ansvarlig for indholdet eller information du lægge ud eller viser (i det følgende, "post") på tjenesten eller sender til andre medlemmer.
Du vil ikke poste på Servicen, eller overføre til andre medlemmer eller til os eller vore medarbejdere, nogen ærekrænkende, unøjagtig, grov, sjofel, anstødelig, seksuelt orienterede, truende, chikanerende, racistisk eller ulovligt materiale eller materiale, der overtræder den anden parts rettigheder (herunder, men ikke begrænset til, intellektuel ejendomsret, og rettigheder af privatliv og omtale).
Vi forbeholder os ret, men vi har ingen forpligtelse til at afvise enhver profil eller foto, der ikke overholder de forbud, der er anført i dette afsnit, og i det omfang, vi bestemmer, i vores eget skøn, at gøre det, du må ikke være berettiget til en refundering af ubrugte abonnement betalinger, som vi har modtaget fra dig.

(C) E mail meddelelserne fra os eller gennem os er designet til at gøre dine online kontaktannoncer opleve sjovt.
Ved at blive medlem, specielt Du accepterer og samtykke til at modtage e-mail kommunikation indledt fra os eller gennem os, herunder, uden begrænsning: besked om meddelelser e-mails, dine Match e-mails, e-mails informere dig om arrangementer og fester vi organiserer, e mails informere dig om kampagner Vi kører og e mails informere dig om ændringer i Tjenesten.
Såfremt du ikke ønsker at modtage nogen af vores e mail kommunikation, skal du ikke registrere dig hos os for Tjenesten.

(D) Du accepterer, at vi har intet ansvar for sletning, korruption eller manglende lagring af meddelelser eller andet indhold vedligeholdes eller sendes af vores service.
Du anerkender, at funktioner, parametre eller andre ydelser, vi leverer, kan til enhver tid ændres.
Du anerkender, at vi forbeholder os ret til at logge ud, lukke, slette eller rense din konto fra tjeneste, hvis de er inaktiv. "Inaktive" betyder, at du ikke har logget ind på tjenesten i en bestemt periode, som bestemmes af os, i vores eget skøn (i øjeblikket, betragter vi en konto værende inaktiv efter 12 måneder uden brug).

(E) Vores kundeservice medarbejdere er her for at gøre din online oplevelse fornøjelig ved at yde bistand og vejledning til dig. Når du taler til vores kundeservice medarbejdere igennem e mail, forpligter du, dig til ikke at være grov, sjofel, anstødelig, seksuelt orienterede, truende, chikanerende eller racistisk.
Skulle nogen af vores kundeservice medarbejdere føler, på et givet punkt, truet eller krænket af Deres adfærd, forbeholder Vi os ret til øjeblikkeligt at opsige dit medlemskab, og du er ikke berettiget til tilbagebetaling af ethvert abonnement betalinger, vi har modtaget fra dig.
Vi har ret til at efterforske og opsige dit medlemskab, hvis du har misbrugt tjenesten eller opført dig på en måde, der kunne betragtes som upassende, retsstridig eller ulovlig.

Det følgende er en delvis, men ikke udtømmende, liste over de typer af aktioner, der er ulovligt eller forbudt i henhold til denne aftale:
(1) Du vil ikke efterligne en person eller enhed.
(2) Du vil ikke "forfølge" eller på anden måde chikanere nogen person.
(3) Du vil ikke udtrykke eller antyde, at nogen erklæring som du måske er påtegnet fra os, uden vores specifikke forudgående skriftlige tilladelse.
(4) Du vil ikke bruge en robot, edderkop, side søgning / genfindings anvendelse, eller manuel eller automatisk enhed eller proces til at hente, index, "data mine", eller på nogen måde gengive eller omgå navigationsstrukturen eller præsentationen af tjenesten eller dets indhold.
(5) Du vil ikke poste, fordele eller genskabe på nogen måde, noget ophavsretligt beskyttet materiale, varemærker eller andre fortrolige oplysninger uden at indhente forudgående tilladelse fra ejeren af sådanne ejendomsretlige rettigheder.
(6) Du vil ikke fjerne nogen copyright, varemærker eller andre ejendomsretlige meddelelser, indeholdt i tjenesten.
(7) Du vil ikke forstyrre eller afbryde nogen Tjeneste eller nogen hjemmeside, servere eller netværk forbundet til nogen Tjeneste eller websted.
(8) Du vil ikke poste, e mails eller på anden måde overføre materiale, der indeholder software vira eller anden computerkode, filer eller programmer designet til at afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller hardware eller telekommunikationsudstyr.
(9) Du vil ikke forfalske eller på anden måde manipulere identifikatorer for at skjule oprindelsen af oplysninger, som overføres via Tjenesten.
(10) Du vil ikke "frame" eller "spejle" nogen del af Tjenesten, uden vores specifikke forudgående skriftlige tilladelse.
(11) Du vil ikke benytte metakoder eller anden kode eller enheder, som indeholder nogen reference til os eller tjenesten eller webstedet er forbundet til tjenesten med henblik på at omdirigere personer til andre websteder til noget formål.
(12) Du vil ikke modificere, tilpasse, sublicens, oversætte, sælge, imitere, dechifrere, dekompilere eller på anden måde demontere nogen del af Tjenesten eller nogen software anvendt på eller til Tjenesten eller forårsage eller gøre det muligt for andre at gøre det.

Du vil forsvare, erstatte, og holde os og vores direktører, medarbejdere, agenter og tredjeparter skadesløse for alle tab, omkostninger, passiver og udgifter (herunder rimelige advokatsalærer), der vedrører eller udspringer af din brug af Tjenesten, herunder:
(I) Din misligholdelse af denne aftale
(II) enhver påstand om, at alle materialer, du sender til os eller overføre til tjenesten krænker eller på anden måde at overtræde copyright, varemærker, forretningshemmeligheder eller andre immaterielle rettigheder eller andre rettigheder tilhørende en tredjepart; og / eller
(III) Dine aktiviteter i forbindelse med Tjenesten.
Denne skadesløsholdelse gælder uden hensyn til forsømmelse af enhver part, herunder skadesløsholdelse personer.


Online indhold:
Udtalelser, rådgivning, tilbud eller anden information eller indhold tilgængeligt via Tjenesten, men ikke direkte af os, er dem af deres respektive forfattere, og skal ikke nødvendigvis påberåbes.
Sådanne forfattere er alene ansvarlige for dette indhold.
Vi garanterer ikke nøjagtigheden, fuldstændighed eller brugbarhed af nogen information på tjenesten, og vi hverken vedtager, støtter eller er ansvarlige for nøjagtigheden eller pålideligheden af nogen mening, råd, eller udtalelser lavet af andre end Cougarheaven.dk medarbejdere.
Vi er under ingen omstændigheder ansvarlige for tab eller skade resulteret af nogen tillid til information eller andet indhold lagt ud på Servicen, eller overført til andre medlemmer.
Vi forbeholder os retten, Men vi har ingen pligt til at overvåge materialer der er postet i de offentlige områder af service.
Vi skal have ret til at fjerne sådanne materialer, efter vores eget skøn, overtræder, eller er hævdet at overtræde, loven eller denne Aftale. Trods for denne rettighed, beholder du dit eget ansvarlighed for indehold af materiale du poster i offentlige områder i Tjenesten og i dine private beskeder.
E mails sendt mellem dig og andre Medlemmer er ikke beredvilligt adgang til det offentligheden vil blive behandlet af cougarheaven.dk som privat til det omfang krævet af gældende lovgivning.


Alle intellektuelle ejendomsrettigheder i og til Tjenesten er og skal være ejet af os, absolut. Disse rettigheder omfatter, men er ikke begrænset til, database rettigheder, ophavsret, design rettigheder (hvad enten registreret eller ej), varemærker (hvad enten registreret eller ej) og andre lignende rettigheder, uanset hvor findes i verden, sammen med retten til at ansøge om beskyttelse af samme.
Alle andre varemærker, logoer, service marks, firmaer eller produktnavne angivet i Tjenesten, tilhører deres respektive ejere.


Beskyttelse:
De personlige oplysninger (herunder følsomme personlige oplysninger) du giver os vil blive gemt på servere.
Du samtykke til vores brug af denne information til at opbygge en profil med interesser, præferencer og browse mønstre og tillade dig at deltage i tjenesten.
Du accepterer også at læse, gennemse, i overensstemmelse med, holde og vedligeholde vores Betingelser og Vilkår deraf.


Ansvarsfraskrivelse:
Vi leverer servicen på en "Som er" fod, og yde ingen garanti af nogen art, udtrykkelige, underforståede lovbestemt, med nogen kommunikation med hensyn til service.
Vi garantere ikke, at din brug af Tjenesten vil være sikker, afbrydelser, altid eller fejlfri eller at Tjenesten opfylder dine krav, eller at eventuelle fejl i Tjenesten vil blive rettet, Vi fralægger ansvar for og ingen garantier gjort med hensyn til, Forbindelse og tilgængelighed.
Selvom hvert medlem skal acceptere vores vilkår og betingelser, kan vi ikke garantere, at hvert enkelt medlem er mindst den fastsatte minimumsalder, ligesom vi heller ikke acceptere ansvar for indhold, kommunikation eller andet brug eller adgang til Tjenesten af personer under en alder af 18 i overtrædelse af denne aftale.
Det er også muligt, at andre medlemmer eller brugere (herunder uautoriserede brugere, eller "hackere") poster eller overføre offensive eller uanstændig materiale på denne Service og at du måske bliver uforskyldt udsat til disse offensive og uanstændige materialer.
Det er også fjernt muligt for andre at erhverve personlige informationer omkring dig ved din brug af Tjenesten, og at modtageren kan bruge disse oplysninger til at chikanere eller skade dig.
Vi er ikke ansvarlige for brugen af personlige oplysninger, som du afsløre på denne Service.
Vær venligst forsigtig med den type oplysninger, som du poster på Servicen eller fortæller andre.
Vi fraskriver alt ansvar, uanset form af aktion, om handlinger eller undladelser andre medlemmer eller brugere (inkl. godkendte brugere), uanset sådanne handlinger eller undladelser at forekomme under brug af tjenesten eller andet.


Begrænsning af ansvar:
Under ingen omstændigheder vil vi være ansvarlige over for dig for nogen hændelig skade, eller indirekte skade (herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af programmer, udgifter for indkøb af erstatningstjenester eller driftsforstyrrelser) som følge af brug af eller manglende evne til at bruge denne service selvom vi eller vores agenter eller repræsentanter kender eller har gjort bekendt med muligheden for sådanne skader, eller til nogen person end dig.
Uanset om anden måtte modsatte heri, vil vores ansvar for dig nogen årsag overhovedet, og uanset form af aktionen, til enhver tid være begrænset til det betalte beløb, hvis der er noget, som du til os for service i løbetiden af dit medlemskab. Vi må ikke foretages baggrundstjek eller anden screening af medlemmers tilmelding til Tjenesten på nogen måde.
Som et resultat, vil vi ikke være ansvarlige for nogen skader, direkte, indirekte og / eller følgeskader, som følge af brug af denne service, herunder, uden begrænsning, skader af formidling og / eller møde med andre medlemmer af Tjenesten eller personer har introduceret til dig via den service. Sådanne skader omfatter, uden begrænsning, fysiske skader og legemsbeskadigelse og eller følelsesmæssig nød og ubehag.


Klager:
Du kan løse en klage angående denne Service, skal du først kontakte vores kundeservice ved at klikke på: kontakt os